Haslum med 6 lag i Partille Cup

Fordelt på G07, G08 og J08 stilte Haslum med seks lag i Partille Cup 4. – 9. juli. Gøteborg-cupen er verdens største og mest internasjonale håndballcup for ungdom, og Haslum-lagene fikk bryne seg mot lag fra Frankrike, Brasil, Tyskland, Danmark, Island, Sveits, Portugal og Sverige.

J08

Haslum J08 stilte med ett lag og 13 jenter i sin aller første internasjonale turnering. Det var en spent stemning ved avreise da man visste lite om hva man gikk til. Gleden var derfor veldig stor da jentene vant puljen sin og gikk til A-sluttspill etter å ha slått lag fra Sverige, Danmark og Tyskland i tillegg til Nordstrand. Jentene røk til slutt mot Hammarby i 1/8 dels finalen og endte på en strålende 9. plass av 108 lag.

Med masse tid til andre sosiale aktiviteter på både skolen, på Liseberg og i sentrum av Gøteborg reiste de fornøyde hjem med masse positivt påfyll i minnebanken.

G08

I årets Partille Cup deltok Haslum G08 med tre lag, hvorav ett kom til A-sluttspill og to til B-sluttspill (inkl en semifinale). Mange nasjoner deltok fra bla Sverige, Danmark, Island, Spania, Sveits og Portugal.

Cupen ble spilt i alt fra regn og motvind til sol og medvind, men med upåklagelig stemningen uansett vær. Det var godt å få delta på cup igjen.

G07

Haslum G07 stilte i Partille med 21 spillere fordelt på to lag.  Dette var den første internasjonale cupen for gutta også, og de fikk spille mot lag fra Sverige, Danmark, Island, Tyskland, Sveits, Frankrike, Portugal og Brasil.  De fikk med et lag til A-sluttspill og et lag til B-sluttspill.  I A-sluttspillet røk gutta ut i 1/32 finalen mot et meget godt F.C. Porto lag, mens i B-sluttspillet røk de ut i 1/8 finalen på Sudden Death.

Lagledelsen melder at de har hatt en fantastisk flott cupopplevelse på og utenfor banen med særdeles god stemning i laget, og tar med oss masse erfaring og flotte minner inn i sesongen 22/23.