Om Haslum Håndball

Haslum Håndball er en av de store aktivitetene i Haslum IL, og er blant de største håndballklubbene i landet med ca 500 spillere i alder fra 6-7 år på håndballskole og til veteran. I april 2021 ble det enstemmig vedtatt å slå sammen Haslum Håndballklubb (A-herrer), Haslum Bærum Damer (A-damer, tidligere Bærum Topphåndball) og Haslum IL Håndball (barne- og ungdomsavdeling). De tre lagene skal operere som selvstendige enheter, men de markedsfører seg under merkevarenavnet Haslum Håndball. 

Klubben er godt representert i cuper, seriespill i Temaserie-Regionserie og Landsserien i tillegg til regions- og aldersbestemte landslag. Vi er stolte av å være en av Norges store klubber med med svært gode resultater, både på gutte- og jente-siden.

Haslum Håndball har som mål å gi et godt sportslig og sosialt tilbud til alle som vil spille håndball i Haslum. Samtidig være en naturlig rekrutteringsarena for seniorspillere til Haslum Herrer og Haslum Damer.

Våre hjemmearenaer – Adresser og kart:

Haslumhallen: Gjønnesjordet 36, 1357 Bekkestua – Kart
Gjønneshallen: Gjønnesjordet 20, 1357 Bekkestua – Kart
Nadderud Arena: Haukeveien 11, 1357 Bekkestua – Kart