Nadderud Arena

Hjelp til Haslum HK

Haslum HK vil ha til enhver tid behov for hjelp til å rydde Nadderud Arena etter hver hjemmekamp. Haslum Håndball har fått forespørsel fra Haslum HK om å stille med 6 personer fra våre lag i forbindelse med Haslum HKs hjemmekamper i Nadderud Arena. Håpet er at alle ser på dette som en positiv sak i forhold til å støtte opp om «spydspissen» vår. Vi har, på lik linje med Haslum HK våre hjemmekamper i regions serien i storstua og den krever litt mer av alle, slik at vi tar vare på den flotte arenaen vår. Arbeidet vi bestå i å rydde tribuner for søppel og tomflasker. Alle medlemmer i Haslum Håndball får som kjent gratis sesongkort til hjemmekampene i arenaen. Alle lag kan derfor bli pålagt å ta sin økt i Nadderud Arena etter hver kamp. Oppgaven tar 30 minutter etter ferdigspilt kamp. 

Styret i Haslum Håndball stiller seg bak dette og håper alle stiller opp og er positive til dette, slik at vi tar vare på arenaen vår. Haslum Håndball har mange lag og belastningen blir ikke stor pr lag. I tillegg kan det også være at man vil trenge hjelp i forbindelse med Europacup og Golden League kampene. 

Under er det satt opp alle lag fra 10/11 år og oppover som ansvarlige. Det må minimum være en voksen med på dette og resten kan selvsagt være spillerne selv. For de yngste lagene bør det nok være flere voksne. Det er ikke veldig mye arbeid, og med litt effektivitet og nok folk, vil dette ta ca 20-30 minutter. 

Vi må holde den flotte arenaen vår i god stand og alle vil at det skal være et hyggelig sted å være for alle 🙂 

Dag/Dato/KampstartAnsv LagOppmøteStedArrKamp