J2006 stiller i klubbkolleksjon fra Select. Bilde er tatt i forbindelse med uttak til regional landslagssamling. Foto: Hege Bjanes.

Klubbkolleksjon

Her finner du informasjon om klubbkolleksjonen, Anton Sports medlemsklubb, rabatter, bestillingsrutiner og retningslinjer.

Anton Sport inngikk sommeren 2023 en sponsoravtale med Haslum HK og Haslum bredde. Sportsleverandøren er en av de viktigste partnerne til Haslum Håndball – ikke kun som sponsor, men ved å være klubbens forhandler av alt utstyr.

Aktiver din klubbavtale

Er du eller ditt barn medlem av Haslum Håndball? Logg deg inn her på Anton Sport for å aktivere klubbavtalen. 

Som medlem av Haslum Håndball vil du alltid få 20% medlemsrabatt på klubbkolleksjonen og 20% bonus på hele sortimentet hos Anton Sport. Lagene har også mulighet til å bestille samlet på liste til 30% rabatt. For enkeltbestillinger kan du møte opp i butikken på Bekkestua. Har de ikke varen inne, vil butikken kunne ta bestillinger på kolleksjonsutvalget. I løpet av januar vil Anton Sport åpne for mulighet til å bestille direkte via deres nettbutikk også.

*Bonusen (kronebeløp) du opparbeider deg kan trekkes fra på kjøp hos Anton Sport.

Klubbkolleksjon

Se oversikt over fargesammensetninger, drakter og treningsutstyr.