Vi er klare for god stemning i Nadderud Arenda under Breddens dag lørdag 18. mars.
Vi er klare for god stemning i Nadderud Arenda under Breddens dag lørdag 18. mars.

Haslum Cup

Anton Sport Haslum Cup arrangeres siste helgen før skolestart i august hvert år og er basert på fellesinnsats av klubbens medlemmer for å klare å gjennomføre arrangementet. Dette er en av Haslum Håndball sin viktigste inntektskilde, og det er derfor viktig at vi alle bidrar til at dette blir et flott arrangement. 

Hver høst skal alle lagene stille en representant inn i ulike komiteer som jobber med cupen gjennom året. Alle foreldre må være forberedt på å stille på dugnad cup helgen.

Vaktinstruksene, samt annen relevant informasjon om haller, overnattingssteder med mer for Anton Sport Haslum Cup, er blitt etablert i en wiki (Confluence). Ved å følge vedlagte lenke vil du/dere enkelt kunne navigere til den vaktinstruks, hall eller annet, som er relevant for deg og din vakt. I og med at instruksene er å finne i elektronisk form, kan du være sikker på at det er den siste versjonen du til enhver tid har tilgjengelig. 

Følg Anton Sport Haslum Cup sine hjemmesider for relevant informasjon.