Drømmetrening med Heidi Løke

Hjelpetrener Anne Haslestad Brun er Posten-ansatt og gikk seirende ut av en intern konkurranse. Det kom Haslum jenter 2011 til gode som 14. september kunne innkassere en drømmetrening med idolet Heidi Løke fra landslaget.

Posten og Bring er en av hovedsponsorene til håndballlandslagene. De har hvert år en konkurranse for sine medarbeidere hvor man kan vinne en trening med en landslagsspiller. I år var det Haslum jenter 2011 som vant den interne konkurransen blant mange påmeldte.

På denne treningen møtte 22 ivrige håndballjenter opp.

Den gleden og motivasjonen dette gir barna er helt unikt. Det har vel aldri vært bedre oppmøte enn i dag, sier Haslestad Brun om premien fra Posten.

Heidi Løke hadde først en trening på 1,5 time sammen med jentene. Her fikk de gode tips og morsomme øvelser, samt en konkurranse der en av jentene vant en landslagsdrakt. Etter treningen hadde laget litt tid med Heidi hvor hun fortalte litt om seg selv og jentene fikk stille spørsmål. De spurte om alt fra hvem hennes favoritthåndballspiller er til om hun hadde søsken.

Dette var veldig givende for meg også. Jeg håper det bidrar til at de vil fortsette med håndball, trene mer og at idrettsgleden fortsetter, for da kommer man langt. I denne alderen er det aller viktigst å ha det gøy. Skap idrettsglede, oppfordrer Løke som helt klart lyktes med det i Gjønneshallen denne septemberdagen.

Etter trening delte Heidi ut gaver fra Posten og signerte flasker, trøyer og diverse for ivrige håndballjenter som helt sikkert fikk litt ekstra motivasjon som de kan ta med seg utover høsten.

Se video:

http://www.kaltura.com/tiny/q2xrb