Jubeldag for idretten!

Regjeringen har besluttet å gå for full gjenåpning av samfunnet fra og med i dag, 25. september. – Dette er en gledens dag for alle i dette landet, ikke minst for idretten. Vi gleder oss nå til å kunne fylle hallene våre igjen med ivrige utøvere og publikummere, sier styreleder Tore Solberg i Haslum Håndball.

– Vi er fullt klar over at pandemien ikke er over. Selv om de fleste voksne er fullvaksinerte nå, så er ikke det situasjonen for de fleste av våre utøvere i barne- og ungdomshåndballen. Derfor vil vi fortsette å ha fokus på smittevern, slik som er anbefalt fra myndighetene, sier Solberg.

De generelle smittevernråd som fortsatt gjelder er:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Test deg for covid-19 hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette gjelder både vaksinerte og ikke-vaksinerte. For barn gjelder egne anbefalinger.
  • Ha god hånd- og hostehygiene
  • Hvis du tilhører en risikogruppe, følg råd til personer i risikogrupper (fhi.no)
Dette har vi ventet på i 18 måneder. Endelig kan vi åpne dørene for alle som ønsker å ta del i idrettsgleden som foregår i våre haller, sier styreleder i Haslum Håndball.

– I høst har vi hatt begrensninger på hvor mange vi kan ta inn av publikummere i våre haller. Disse fjernes fra og med kl 16.00 i dag, og vi gleder oss virkelig til å kunne åpne dørene for alle som ønsker å ta del i idrettsgleden, fortsetter Solberg som også vil takke alle frivillige som har stått på for at Haslum Håndball har kunne opprettholdt det aktivitetsnivået som til enhver tid har vært mulig etter retningslinjene. Det har vært en tøff periode for alle, men nå kan vi endelig glede oss over en mer normal hverdag.

I henhold til myndighetene fjernes antallsbegrensninger og avstandskrav på idretts- og kulturarrangementer. Aktiviteter kan gjennomføres som vanlig.