Smittevern

Oppdatert koronainfo 3. desember: Det aller meste av aktiviteten for Haslum Håndball kan fortsatt gjennomføres, men vi gjeninnfører noen av smitteverntiltakene vi kjenner fra før.

Både nasjonalt og regionalt er det de siste dagene kommet innstramminger som følge av koronapandemiens utvikling. Med de forskrifter og anbefalinger som gjelder pr. 3. desember 2021, er Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe likevel klar på at det aller meste av aktiviteten fortsatt skal gjennomføres – med visse tilpasninger. For mer informasjon fra Norges Håndballforbund les her.

For Haslum Håndball vil det bety at vi gjeninnfører noen av tiltakene vi har benyttet oss av tidligere, og som bør være kjente for de fleste av dere. Vi vil igjen registrere publikum med QR kode ved inngangen. I tillegg må vi holde 1-meters avstand, og oppfordre til bruk av munnbind. Det er antibac tilgjengelig i alle våre haller.

– Vi ønsker at alle som trener og/eller besøker hallene våre skal føle seg trygge under pandemien. Dersom vi fortsetter å være flinke til å følge råd og anbefalinger i henhold til smittevern, så er jeg sikker på at vi skal klare det nå også, sier sportslig ansvarlig Tom-Eirik Skarpsno.

Flyball avlyst

Flyball-turneringen som etter planen skulle arrangeres 11. desember er imidlertid avlyst. De nye reglene, som ble innført fra midnatt i Bærum kommune, har antallsbegrensninger for innendørs arrangement på 600 (fordelt i kohorter på 200). Vårt arrangement blir dessverre for stort, slik at vi vil overskride den begrensningen.

Betalte påmeldingsavgifter blir refundert i sin helhet.