God jul til Haslum familien

Er du like klar for jul som Terje «Halvi» Halvorsen (materialforvalter i Haslum HK)?

2021 ble nok et annerledes år med mye restriksjoner og usikkerhet. For Haslum Håndball blir nok Haslum Cup stående igjen som et av høydepunktene i år. Vi er utrolige glade for at vi fikk avviklet vår tradisjonsrike cup’en til den suksessen det ble. Vi gleder oss også over at vi har fått etablert vårt aller første Spillerråd med utvalgte spillere fra hvert av Ungdomslagene. Det blir spennende å følge med på hva de vil bidra med i årene som kommer. Sammen med UNICEF vil vi jobbe for like muligheter og likestilling gjennom sesongene som kommer.

På vegne av styret vil jeg rette en stor takk til alle lagledere, trenere, spillere, foreldre, andre frivillige og publikum for positivitet og innsatsvilje i året som har gått. Nå tar vi en velfortjent ferie, så håper vi på et riktig godt 2022 hvor vi kan fylle hallene igjen med spilleglade barn og ungdom. Vi har mye å glede oss over. Interessen for håndball ser ut til å blomstre. Vi har fulle kull og ventelister på de yngste lagene. Det er derfor behov for flere foreldre og frivillige til disse lagene, så brenner du for barn og unge håper vi å se deg i hallen.

Med ønsker om en riktig god jul og et godt nytt år til hele Haslum-familien!

Julehilsen fra styreleder Tore Solberg.