Haslum Håndball lanserer UNICEF 10’ern

Hver gang du handler i Haslum håndballs kiosker, kan du bli med å støtte UNICEF sitt arbeid. Be om UNICEF 10’ern og vi legger på  10 kr på beløpet du betaler. Disse pengene går til UNICEFs arbeid for å sikre barns rettigheter i krig og fredstid. 

Det var i september i fjor at Haslum Håndball inngikk en partneravtale med UNICEF. Målsettingen med avtalen er å støtte UNICEFs arbeid for barns rettigheter i land der UNICEF er til stede for å redde barns liv, for å forsvare barns rettigheter og for å hjelpe dem å nå sitt potensial – fra tidlig barndom til ungdom. 

Mange bekker små gjør en stor å.  

– Som UNICEF partner ønsker Haslum Håndball å ta sitt samfunnsansvar og jobbe for like muligheter for alle. Ved å innføre UNICEF 10’ern i våre kiosker vil vi alle kunne være med å gi et lite bidrag som samlet vil kunne få stor betydning for de som trenger det som mest, sier daglig leder i Haslum Håndball, Tom-Eirik Skarpsno. 

Du kan lese mer om UNICEF sitt arbeid og hva de gjør i Ukraina her: https://www.unicef.no/nyheter/krig-konflikt-og-overgrep/unicef-trapper-opp-hjelpen-i-ukraina