Cupfest i Sandefjord for flere Haslum lag

I helgen, 27. til 29. mai, stilte 27 Haslum-lag og 10 beachlag på Fjordcup til stor glede for både spillere og publikum. Både cupdebutanter og mer erfarne ungdomsspillere var i aksjon under denne tradisjonsrike cupen.

G11

Gutter 2011 kom til Sandefjord med 27 spillere, fordelt på fire lag. – De har spilt bra, men vel så viktig er lagbyggingen og det sosiale. En flott helg, sier en av trenerne. I strålende vær boltret spillerne seg utendørs med alle tilgjengelige aktiviteter i pausene.

J07

Det er tre år siden Jenter 2007 sist var på overnattingscup, så for de elleve spillerne som dro på Fjordcup sist helg var det stas å endelig oppleve cuptilværelsen igjen. Puljespillet startet med en tøff kamp mot Stabæk, deretter gikk det oppover og Jenter 2007 endte som vinnere av B-sluttspillet. Veldig gøy for et lag som har tatt mange steg i riktig retning denne sesongen.

J08

Jenter 2008 stilte med 15 jenter fordelt på et lag og to beachlag. Etter å ha havnet i en tøff pulje var jubelen øredøvende da de lyktes å kvalifisere seg til A-sluttspill etter blant annet seier mot Kjelsås. Jentene fightet seg videre til semifinale hvor de ble slått på målstreken av et solid Lund-lag.

Med minimalt med trening på forhånd var spenningen stor foran beach håndballen lørdag. Med glimtvis med sol slapp jentene seg løs i sanda. Det ble en bratt læringskurve, men latteren satt løst hos de fleste. Dette ga mersmak for både publikum og spillere. Nå tar vi med oss masse god cuperfaring fram mot både Pocket Valley cup og Partille cup i juli.

G08

Gutter 2008-toget ruller videre. Guttene stilte med hele tre lag og alle ble puljevinnere i hver sin gruppe. Det ene laget vant A-finalen etter en imponerende forestilling mot Bækkelaget (17-10).

Andre lag som deltok på Fjordcup var Gutter 2006, Gutter 2007, Jenter 2011, Jenter 2013, Gutter 2013, Gutter 2012, Gutter 2010, Jenter 2010 og Jenter 2012. Alle Haslum-lagene var samlet på Breidablikk skole, og det var veldig hyggelig å se deltakere fra Haslum styret som tok turen til Sandefjord for å heie på de ulike lagene våre.