Flotte resultater for J08 i Drammen håndballcup

Med mange nye jenter i stallen stilte Haslums jenter 08 med to jevne lag under Drammen håndballcup denne helgen som oppkjøring mot den kommende sesongen. Med seier i B- sluttspill- og 3. plass i A-sluttspillet ble det mye positivt å ta med seg før seriestart.

Gjennom sommeren har jenter 08 fått overført åtte nye spillere fra Vestre Bærum og Njård. Det betyr at de nå er totalt 22 spillere og vil stille med to lag til seriestart om noen uker. Deltakelse i Haslum Cup og Drammen håndballcup har vært en fin oppkjøring for at jentene skal bli bedre kjent, både sosialt og spillemessig.

Haslum 2 kom til slutt på en 3. plass i A-sluttspillet etter et knepent tap mot Konnerud i semifinalen (10-9). Konnerud vant finalen til slutt. Haslum 1 gikk av med seieren i B- sluttspillet. De vant 8-6 mot Åssiden.

Haslum håndball gratulerer og gleder seg til fortsettelsen med disse jentene.