4 lag i Bring- og Lerøy-serien til helgen

Haslum har til helgen hele fire lag i aksjon i Bring- og Lerøy-seriene.  

I den landsdekkende Lerøyserien for 18-årslagene spilles de første avdelingskampene i helgen. På jentesiden er det 36 lag fordelt på fire avdelinger. De to beste lagene i hver avdeling går videre til nasjonalt sluttspill. På guttesiden er det 27 lag fordelt på tre avdelinger. De to beste lagene i hver avdeling og de to beste treerne går videre til nasjonalt sluttspill. 

Haslums Lerøy-jenter møter Ålgaard og Fjellhammer i Ålgårdhallen, mens Haslums Lerøy-gutter møter Spjelkavik og Melhus i Borgundhallen. Alle kampene går lørdag.

54 jentelag og 36 guttelag har tatt seg videre fra kvalifiseringen til seriespillet i Bringserien for 16-åringer. De beste jentelagene i hver avdeling, samt de to beste toerne går videre til nasjonalt sluttspill. På guttesiden går de to best plasserte lagene i hver avdeling videre. 

Haslums Bring-jenter spiller mot Hundvåg og Storhamar i Hundvåghallen på søndag, og Haslums Bring- gutter tar imot Nærbø og Tromsø i Nadderud Arena på lørdag.

Haslum gleder seg over at alle lagene har kvalifisert seg til videre spill og ønsker dem lykke til med kampene!