Førjulscup’en endelig tilbake i Nadderud Arena

Flyball Haslum cup ble arrangert for tredje gang lørdag 10. desember 2022. På grunn av korona ble den ikke arrangert i 2020 og 2021, så nå smakte det ekstra godt med mer førjulsstemning i Nadderud Arena.

Dette er en uhøytidelig førjulscup, hvor julestemning, hygge og spilleglede står i fokus.

Arrangementet er i regi av våre ungdomslag, hvor de selv står for rigg, kiosk og dømming. Inntektene går til klubbens bidrag til lagenes utgifter knyttet til deltakelse i de landsdekkende Bring- og Lerøyseriene. Dette er en morsom dugnad hvor ungdommene får bidra sammen på tvers av alder og kjønn.

I år var det 46 lag som deltok og 123 kamper som ble spilt. Følgende lag vant sine puljer i årets cup:

  • G2010 Drøbak/Frogn Kings
  • J09 Rælingen HK Blå
  • G08 Kjelsås IL 4
  • J08 Vålerenga Håndball Bohemene
  • J07 Stabæk håndball young girls

Vi ønsker alle lag velkommen tilbake på cup neste år.