Bronse i Norden Cup for G08

HaslumG08 vant bronse under romjulens tradisjonsrike Norden Cup. Snakk om perfekt avslutning på 2022 for Haslum-gutta.

– Dette har vært en veldig gøy uke med mye god og tøff matching. Det har blitt et par steg opp fra våre vanlige kamper i Norge, men gutta har klart seg overraskende godt, og alle 16 spillere som deltok har fått spille nesten like mye, sier trener og lagleder Eirik Oskarsen.

Norden Cup i Gøteborg er en invitasjonsturnering der mange av de beste nordiske lagene deltar. I år er det 19. gangen turneringen gjennomføres, og årlig deltar ca 2000 spillere for å gjøre opp om den nordiske mesterskapstittelen. Lagene som inviteres har på ulikt vis kvalifisert seg via fremstående resultater i nasjonale mesterskap, cupspill, seriespill eller via anbefalinger fra nasjonale forbund.

Haslum-familien gratulerer HaslumG08 for fremragende innsats!