Haslum logo
Haslum logo

Haslum-spillere med på Målvaktprosjektet

Halvard Ekanger Madsen (G06), Alva Bjanes Iversen (J06) og Hennie Nygård Hellebust (J06) er tre av 12 målvakter som kom med på Målvaktsprosjektet (spillere født 2008-2006) i regi av Norges Håndballforbund.

Målvaktprosjektet har til hensikt å bevisstgjøre målvaktene i planlegging og kartlegging av sin egen hverdag. I følge Norges Håndballforbunds sine nettsider vil de også få en innføring i ernæring, mental trening, fysisk trening og bevegelighets- og koordinasjonstrening. Dette prosjektet har levert målvakter til yngre landslag hver eneste sesong. Målvaktene som deltar følges opp med fem fellessamlinger inkludert klubbesøk.

Første samling ble avhold lørdag 14. januar i Bækkelagshallen. For mer informasjon og bilder fra samling les mer på Norges Håndballforbund sine sider.