Lagbilde av Jenter 06 Haslum Håndball.
Haslums J06 lover høyt tempo og tøffedueller i tredje runden av Bringserien til helgen.

Toppoppgjør i Bringserien for Haslum J16 på hjemmebane

Lørdag 18. februar braker det løs i Nadderud Arena. Haslum J16 spiller om viktige poeng i Bringserien, og møter serieleder Kjøkkelvik, og Tønsberg Turn. Haslum J16 er sultne på både 1. plassen i seriegruppespillet, og dermed den gjeve plassen i det nasjonale sluttspillet.

Så langt har jentene kun ett tap i serien, og nå går de for fire poeng i den tredje runden. Men det blir tøff motstand, og jentene håper så mange som mulig kommer for å heie dem fram til seier.

Målet er sluttspill

– Haslum J16 består av en gruppe på 28 treningsvillige og talentfulle jenter. De aller ivrigste trener 8-10 økter i uka og legger ned en solid arbeidsinnsats. Med mye talent, treningsvilje og tro på egne ferdigheter har jentene som mål å kvalifisere seg til Bringsluttspillet, og vi har et veldig godt lag, sier trenerteamet ved Markus Svensson Selnak Rossavik og Per Mylius.

Går for seier

Haslumjentene har trent godt frem mot denne hjemmerunden og er i form.

– Vi har en bred spilletropp med god fysikk og løpskapasitet, kombinert med solide målvakter og et sterkt kollektiv med gode duellspillere både forover og bakover på banen, – så det blir veldig spennende å se hvordan laget vårt står mot to gode motstandere, sier Mylius.

Høyt tempo og tøffe dueller

Det er all grunn til å gå til Nadderud Arena den første lørdagen i vinterferien. Da får du se mye god håndball.

– Det blir tøffe dueller, høyt tempo og skikkelig god stemning både på banen og tribunen, lover trenerteamet.

Haslum spiller mot Kjøkkelvik klokken 10:00, og Tønsberg Turn klokken 18:00 i Nadderud Arena lørdag 18.februar.