Lagbilde av Jenter 2009 fra Slottsfjell i Tønsberg.

Aktiv cuphelg for Haslum

Serien er over for de aller fleste håndballagene, men det betyr ikke at det blir stille i hallene. Forrige helg deltok mange av våre barne- og ungdomslag på cup’er.

Jenter 2009

Jenter 2009 jubler etter 2.plass i Slottsfjell cup.

Jenter 2009 deltok på Slottsfjell cup i Tønsberg forrige helg og kom til finalen i B sluttspill. Etter noen hårfine tap i innledningsrunden, kjempet jentene sammen og fikk visst hva de kan som et lag, gjennom kvart og semi til finalen. Her endte det dessverre med et fire måls tap mot Oppsal. 

Jentene er kjempefornøyde med 2. plassen og at de klarte å hevde seg blant de 36 lagene i 2009 klassen.

Jenter 16 deltok også under Slottsfjell.

Jenter 2008

Jenter 14 stilte med to jevne lag i 15 års puljen under forrige helgs Glass Cup i Drammen. Til høsten skal jentene i gang med å spille med klister, så ønsket var å bruke denne cup’en til å øve seg med klisterball. Selv med minimalt med klistertreninger vant det ene laget til slutt B-finalen, mens det andre laget gikk ut etter semifinalen i A-sluttspillet.

Jentene har utviklet seg stort gjennom hele sesongen, både som individuelle spillere og som lag. Nå gjenstår kun Fredrikstad Cup før det blir sommerferie, og klistersesongen ser lovende ut!

På Glass Cup deltok også Haslums Jenter 10, Jenter 12 og Gutter 10.