Haslum G18 kommer på 5. plass i årets Lerøy- sluttspill.

5. plass i Lerøy-serien for G18

Klubben gratulerer Haslum gutter 18 med en flott 5. plass i sluttspillet i den landsdekkende Lerøy- serien for 18 årslag.

Haslum gutter 18 er en gjeng med ivrige og dedikerte gutter hvor flere spiller med Haslums elitelag. Flere av spillerne er også representert på yngre landslag. Laget er en viktig utviklingsarena for elitelaget og hele 24 spillere har fått kjent på nivået og deltatt i Lerøy- serien denne sesongen.

Lerøy-serien er et nasjonalt spilletilbud for lag i klassene jenter og gutter 18 år. Det spilles først en kvalifiseringsrunde, så fire runder for å bli klar for sluttspill og et nasjonalt sluttspill over en helg . I sluttspillet taper dessverre Haslums G 18 sin første kamp. De må derfor spille om 5. – 8. plassen. Her vant de alle sine kamper og ender dermed med en sterk 5. plass.

Gratulerer med en flott prestasjon👏❤️