Haslums G13 år ble vinnere av årets Fredrikstad Cup.

Sterke prestasjoner under Fredrikstad Cup

Haslum stilte med fem lag under helgens Fredrikstad Cup – Norges største håndballcup. Både G15 og G13 kunne jublende ta med seg seierspokalen hjem til Bærum.

Haslum G13

Haslum G13 stilte med to lag i Fredrikstad Cup. Haslum 1 vant alle sine kamper i gruppespillet, men led et knepent ettmålstap mot Nordstrand i kvartfinalen. Haslum 2 vant fire av fem kamper i gruppespillet. De måtte gjennom både en 8. dels finale, kvartfinale, semifinale og finale før de til slutt stolt kunne heve den gjeve pokalen og innkassere 3000 kroner til lagkassen. I sluttspillet vant de over Kråkerøy, Vestby 2, Nordstrand og til slutt en solid seier mot Vestby 1 (5-13) i selveste finalen.

Haslum/Njård G15

Haslum/Njård G15 har hatt en god sesong og dro til Fredrikstad Cup med 16 spillere i stallen og tre spillere som supersupportere. I gruppespillet spilte de mot Randesund, Ull/Kisa 2, Nordstrand 3 og Ås/Drøbak 1. Haslum/Njård vant sin gruppe med storseier i alle kampene.

Mandag morgen møtte de Nordstrand 2 til kvartfinale og Haslum/Njård tar seieren ved 15 – 9.  I semi-finalen er det kamp mot Heimdal og Haslum/Njård blir finaleklare med seier 16 – 19.

I finalen ventet oppgjør mot Nordstrand 1 – gamle kjenninger av Haslum/Njård.  Haslum/Njård drar fra på starten, men det utvikler seg til å bli en tett kamp selv om Nordstrand aldri rekker å kneppe inn alle målene.

Laget har gjennom cupen hatt ett veldig godt forsvarsspill og det er veldig godt å se at lagets nye målvakt, Mauritz, er på plass mellom stengene i Haslumdrakt hvor han stenger buret. Da de i tillegg fikk god fart på ballen fremover, var de vanskelige å stoppe og har gjennom cupen vist frem mye god og underholdene håndball.

Dette er en skikkelig lagseier, alle har bidratt utifra roller de har i de ulike kampene og lagmoralen i dette laget er helt uvurdelig.

Nå venter beach-serie, Beach-NM og Granollers på guttene før det blir en velfortjent sommerferie.

Haslum J14

Fredrikstad Cup var en spennende opplevelse for Haslums J14. Jentene stilte med to jevne lag som begge leverte solide prestasjoner gjennom hele turneringen. Haslum 1 vant sitt gruppespill og kom direkte til 8. dels finalen i A-sluttspill. Her vant de 9-6 mot Tindlund, et lag jentene har spilt jevnt med tidligere i sesongen. I kvartfinalen møtte de erkerivalen, Kjelsås. Jentene ga sitt maksimale, men denne gang ble Kjelsås et nummer for store. En 5. plass blant 72 lag er likevel et imponerende resultat.

Haslum 2 kom i en jevn gruppe og havnet i B-sluttspillet. Her gikk det hele veien til finalen. Etter en tøff og jevn kamp mot Ull/Kisa 2 tapte våre jenter dessverre på en nervepirrende sudden death etter fullført kamp og to ekstraomganger.

Jentene er godt fornøyde med det de fikk til som lag og koste seg masse gjennom hele pinsehelgen. Lederapparatet ser at jentene har utviklet seg som lag og blitt en sammen spleiset gjeng som heier hverandre frem.

Haslum gratulerer alle lagene og spillerne med flotte prestasjoner og god representasjon for Haslum som klubb.