Oskar Hallerud Lindell

Haslum-spillere med flagget på brystet i Slovenia

Herman Karelius Ringså Solberg, Oskar Hallerud Lindell og Alva Bjanes er tatt ut til landslagstroppen for henholdsvis guttelandslaget (LM06) og U-jentene (LK06). Både guttene og jentene skal spille for European Youth Olympics Festival (EYOF) i Slovenia i juli.

EYOF spilles i Maribor i Slovenia i perioden 20.-30. juli. De norske U-jentene er i gruppe B og møter Romania, Polen og Slovenia i gruppespillet Kampoppsettet for guttene er ikke klart enda.

U-jentene skal også spille EM i sommer. Siden samme spiller ikke kan delta i begge mesterskap, har trenerne tatt ut to ulike tropper til aktivitetene. Alva Bjanes er imidlertid tatt ut som reserve (hjemme) til årets EM i begynnelsen av august.

Haslum IL gratulerer alle tre med uttaket og ønsker dere masse lykke til i Slovenia.

For å lese mer om uttakene kan du klikke her:

LM06

U-jentene