Sesongopplading for J15

Haslum J15 har de siste ukene gjort seg klare for ny sesong med deltakelse i både Anton Sport Haslum Cup og Nordstrand Anton Sport Cup. Med to lag, et på hvert nivå, i begge turneringer endte det med en seier og to andreplasser.

Det er alltid litt spenning før ny sesong. Oppstartscupene er derfor svært nyttige for at lagene skal finne tilbake til det gode samspillet de hadde før sommeren, noen nye spillere har gjerne kommet til, mens andre spillere har man dessverre mistet. Det gjør noe med dynamikken.

J15 har trent godt individuelt gjennom sommeren, og fant tilbake til formen under Anton Sport Haslum Cup. Turneringen endte med seier 12-7 for Haslum 1 mot Fjellhammer, mens Haslum 2 fikk litt skadeproblemer og tapte semifinalen mot Fjellhammer 2.

Helgen etter var jentene igjen klare med litt omrokkeringer på lagene, og det ble spenning helt til slutt. Haslum 1 tapte i siste spillesekund i finalen etter ekstraomgang mot Åssiden 10 -11. Jevnt var det også for Haslum 2 som spilte seg fram til finalen, men som til slutt røk på et 11-13-tap mot et godt Vålerenga-lag.

Jentene har tatt noen viktige steg og spilt på seg litt selvtillit før ny sesong. De går som vanlig for gull. Heia Haslum!

Haslum Håndball ønsker mer innspill fra flere lag

Har ditt lag deltatt på cup eller gjort noe fint sosialt? Vi ønsker å få flere saker inn fra våre lag. Send inn forslag til tekst med bilder til tone.steen.sandberg@haslumhandball.no. Husk å ha samtykke på personer som synes på bildene.