Sterke resultater i Bring-kvalifiseringen

Både G16 og J16 vant sin pulje under helgens Bring-kvalifisering i Arendal og Klæbu, og er direkte videre til årets Bring-serie i november.

J16

Jentene startet grytidlig lørdag morgen med avreise fra Bærum kl 06.00. Det var en morgentrøtt, men en spent gjeng som satte seg på flyet til Trondheim.

I første kamp kliner de til og går til pause med en fem mål ledelse mot Gjøvik HK. Jentene holder Gjøvik bak seg i hele andre omgang, og vinner til slutt 18-16.

Neste kamp møter de arrangørlaget Klæbu som bød på tøff motstand. Haslum havner fort bakpå og lå under med hele sju mål til pause. Jentene fikk til en noe bedre andre omgang, men tapte til slutt 19-27.

Søndag møtte de Halsen i en tett og jevn kamp. For å ha mulighet for direkte Bring-spill måtte jentene vinne. Til pause stod det 14-14, og lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen, men Haslum-jentene kjempet seg til en herlig 25-23 seier. Haslum vant til slutt sin pulje og ser nå frem til Bring-serien i november.

Dette ble en utrolig spennende helg, med mye bra spill og god stemning. Ekstra hyggelig var det at hjemmelaget, Klæbu, overrasket jentene med masse godsaker i garderoben.

G16

G16 startet med å møte en gammel kjenning, Nordstrand, i første kamp. Laget tok ledelsen fra første stund, og vinner til slutt 24-21. En tøff og intens kamp. I andre kamp møtte de arrangørlaget Øyestad, et lag de ikke hadde noen kunnskap om. Gutta var på fra start og ledet 16-8 til pause. Etter en litt svakere andre omgang vant de til slutt 25-20.

Med seiere i de to første kampene var det klart at gutta er videre til hovedrunden i Bring, og de kunne senke skuldrene. I søndagens kamp mot Birkebeineren fra Krokstadelva fortsatte de i det gode sporet, og ledet 10-0 før Birkebeineren fikk sitt første mål. Med 13-3 til pause og 22-5 i andre omgang vant Haslum kampen til slutt 35-8.

Stemningen har vært på topp hele helgen, fra turen nedover til Arendal med minibuss fredag ettermiddag, via innløping og presentasjon av spillerne, til tidspunktet lørdag kveld da vi var klare for hovedrunden.