Anton Sport er ny hovedsponsor og klubbens utstyrsleverandør

Haslum Håndball inngikk i sommer en stor samarbeidsavtale med Anton Sport. Sportsleverandøren blir nå en av de viktigste partnerne til Haslum Håndball – ikke kun som sponsor, men ved å være klubbens forhandler av alt utstyr.

Dette betyr at «shopen» Haslum Håndball tidligere har hatt i hallen legges ned, og all handel av klubbkolleksjon og klubbrelaterte varer nå skjer på Anton Sport Bekkestua.

– ​Anton Sport er en lokal bedrift, som de senere årene har ekspandert på imponerende vis, og vi er veldig glad for at de samtidig vil samarbeide med breddeidretten, sier leder i Haslum Håndball, Kristine Sandvik. 

Med sin nye og friske satsing har Anton Sport satt seg som mål å bli best på klubb i Norge, noe vi er sikre på vil gagne Haslum som klubb. Med Anton Sport Bekkestua som nærmeste nabo får man en fullsortiment sportsbutikk, som foruten full klubbkolleksjon, byr på et rikt spekter innen de flest kategorier, med hovedfokus på alpint, sykkel, løp, friluft og langrenn fra det mest spennende merkene på markedet. Ikke minst finner man ansatte med bred kunnskap som alltid står parat til å være behjelpelige med å finne rett utstyr til hver enkelt.

Aktiver din klubbavtale

Er du eller ditt barn medlem av Haslum Håndball? Logg deg inn her på Anton Sport for å aktivere klubbavtalen. 

Som medlem av Haslum Håndball vil du alltid få 20% medlemsrabatt på klubbkolleksjonen og 20% bonus på hele sortimentet hos Anton Sport. Lagene vil snarlig få mulighet til å bestille samlet på liste. For enkeltbestillinger kan du møte opp i butikken på Bekkestua. Har de ikke varen inne, vil butikken kunne ta bestillinger på kolleksjonsutvalget.