Foto: Gnist

Haslum Håndball har inngått idrettsmedlemskap med Gnist

Haslum Håndball har inngått avtale som gjelder rabattert medlemskap på Gnist. I tillegg innebærer avtalen rask tilgang til behandling for utøverne. Klubben/laget har også mulighet til å inngå en avtale om skadeforebyggende trening, førstehjelpskurs med mer dersom de ønsker det.

Oppretting av medlemskap

Utøverne skal kontakte resepsjonen på Gjettum eller Nadderud for å kjøpe/opprette medlemskap. Ta med dokumentasjon på klubbmedlemskapet når du henvender deg i resepsjonen. Utøvere under 18 år må ha med foresatt for å undertegne kontrakten. Nedre aldersgrense for idrettsmedlemskap er 15 år. Foresatte må stå som betaler og være innehaver av avtalegirokontrakten.

Betingelser for Idrettsmedlemskap

Gnist Nadderud:

  • Kr. 325,- pr. mnd. uten bindingstid, 1. mnd. oppsigelse
  • Ingen innmeldingsavgift
  • Utøvere under 18 år må kjøpe oppstartspakke bestående av tre timer med personlig trener til gjeldende pris (Oppstartspakke ung*)

Gnist Gjettum:

  • Kr. 525,- pr. mnd. uten bindingstid, 1 mnd. oppsigelse
  • Ingen innmeldingsavgift
  • Inkluderer gruppetimer
  • Kan trene både på Gjettum og Nadderud
  • Utøvere under 18 år må kjøpe oppstartspakke bestående av tre timer med personlig trener til gjeldende pris (Oppstartspakke Ung*)

*Oppstartspakke ung
Alle ungdommer mellom 15-18 år som trener på Gnist skal gjennomføre tre timer med personlig trener. Dette kravet har Gnist for å sikre at ungdommer trener riktig. Vi ønsker å sikre at øvelser utføres korrekt og med riktig belastning. Denne kvalitetssikringen er viktig for at unge skal oppnå hensiktsmessige resultater med styrketreningen, samt at Gnist ønsker å bidra til å hindre belastningsskader som følge av feiltrening. I tillegg ønsker Gnist å gi en innføring i skikk og bruk på treningssentrene, samt deres nulltoleranse til bruk av dopingmidler. For Haslum Håndball tilbyr Gnist en pakke der to og to kan gjennomføre oppstartspakken sammen til en rabattert pris (oppstartspakke ung duo). Dersom spillerne ikke ønsker å ha oppstartspakken sammen med en annen (Duo) må det kjøpes ordinær oppstartspakke.

Behandling
Gnist tilbyr utøvere time til behandling innen 24 virketimer. Ved behandling gjelder ordinære takster. Ved opptrening etter operasjoner (korsbåndskader, brudd, o.l.), vil utøvere fra klubben prioriteres hos Gnists behandlere med kommunal avtale.

Gnist har behandlere med meget god kompetanse på idrettsskader, og flere av behandlerne har mastergrad og/eller spesialistgrad i idrettsfysioterapi. I tillegg har de behandlere som er knyttet til ulike elitelag/landslag innen håndball, basketball, fotball og alpint.

Forsikring
Gnist oppfordrer utøvere/foresatte til å sette seg inn i betingelsene for dekning av fysikalsk behandling knyttet til utøverlisenser, og benytte seg av denne når det er hensiktsmessig. Husk å kontakte forsikringsselskapet når skaden oppstår.

Bestilling av time
Bestilling av time kan gjøres ved å ringe resepsjonen på telefon 67 57 50 20, eller ved å benytte onlinebooking på gnistrende.no – Timebestilling behandling