Juleshow og håndballglede under årets flyballturnering

Den tradisjonsrike flyballturneringen ble avholdt i Gjønneshallen i dag. 50 lag bød på triks og uhøytidelig håndballglede.

Arrangementet er i regi av våre ungdomslag, hvor de selv står for rigg, kiosk og dømming. Inntektene går til klubbens bidrag til lagenes utgifter knyttet til deltakelse i de landsdekkende Bring- og Lerøyseriene. Jentene og guttene på 06 og 07 årgangen stilte med julemusikk og -effekter, samt stødig ledelse med glimt i øyet.

På både kunstgresset og parketten så vi utøverne kose seg masse med håndballen. Mange fikk finslipt både flyver og andre triks, og latteren satt løst da ferdighetene ikke stod helt etter ambisjonen.

Årets vinnere

Haslum håndball takker alle som kom og som viste stor håndballglede. Velkommen igjen neste år!

Gratulerer til årets vinnere:

G10: Sinsen-Refstad

J10: Haslum -Dopey

J09: Haslum Rød

G08: Haslum 3

J08: Jardar Asker 2

Fakta:
I følge Norges Håndballforbund er flyball er en uhøytidelig form for håndball, hvor det er mer enn mål som teller. Her skal det trikkes, lobbes og skrues for å skaffe seg poeng. Aktiviteten foregår på bredden av en håndballbane, med tre spillere (hvorav en er målvakt) fra hvert lag på banen av gangen. Hvert lag kan stille med inntil 5 innbyttere.