F.v.: Signe Dahl-Solheim, Tilde Amalia Grönvall, Alva Bjanes Iversen og Kristiane Strand Mylius fra J06 er tatt ut til landsdelssamling region øst.

Flere Haslum-spillere med på landsdelsamling for jenter og gutter 17

I helgen er det landsdelssamling region øst for både jenter og gutter født i 2006. Samlingen er felles med region sør, og foregår i Skien Fritidspark for både guttene og jentene. Haslum stiller med fire jenter og åtte gutter på årets første uttak for denne årgangen.

På jentesiden stiller Haslum med Signe Dahl-Solheim, Tilde Amalia Grönvall, Alva Bjanes Iversen og Kristiane Strand Mylius. Og fra Haslum gutter har Espen Johannes Knudsen, Linus Stubsrud Johannesen, August Gullerud Horjen, Thomas Karlsen, Amund Rist, Trym Rongved Skui, Jesper Dolva og Vegard Semb blitt tatt ut.

Haslum gratulerer og ønsker alle lykke til i helgen.