Henrik Glomsaker og Oliver Alexander Oppegaard Rose har rykket opp til Utviklingsgruppe 2 som dommere.

Dommertalenter fikk opprykk

Henrik Glomsaker og Oliver Alexander Oppegaard Rose ble i desember under Sharebus Cup promotert fra Boblene til Utviklingsgruppe 2.  Utviklingsgruppe 2 er for dommere som ønsker å utvikle seg til å dømme på høyeste regionale nivå, eller nasjonalt nivå.

Haslum håndball gratulerer Oliver og Henrik med opprykket. De er gode rollemodeller som viser at det er mulig å satse på en dommerkarriere også.

PW Cup

Til helgen er dommerparet invitert til PW Cup i Larvik for å delta som dommere. De forventer en helg fylt av god håndball fra gode lag med godt samspill og god Fair Play ånd. De tror det blir en lærerik og gøy helg som gir dem mye bra erfaring de kan ta med seg videre i sin dommergjerning. I Larvik skal de bo sammen med flere andre dommere, og gleder seg til å bli bedre kjent med andre i dommermiljøet.