Kristofer Steinum Gabrielsen i mål for Region Øst sitt bylag, Sandvika. Foto: Hege Bjanes.

Bronse til Kristofer under helgens Bylagsturnering i Stavanger

Seks bylag fra Region Øst deltok under HUMMEL Bylagsturnering i Stavanger denne helgen. Fra Haslum 2008 deltok sju gutter og seks jenter. Kristofer Steinum Gabrielsen kunne fornøyd reise hjem med bronse i bagasjen.

Fredag reiste 84 utøvere født i 2008 fra Region Øst til Stavanger Idrettshall for å måle krefter med resten av landets 15-åringer i HUMMEL Bylagsturnering. Region Øst stilte med tre lag på jentesiden og tre lag på guttesiden. Lagene spilte under henholdsvis Oslo, Sandvika og Halden (gutter), og Lillestrøm, Fredrikstad og Oslo (jenter) i årets turnering. Som tidligere omtalt var Haslums 2008 spillere godt representert under turneringen. Noa Bjanes Iversen, Jonathan Jansson Zachariasen, Henrik Rein-Ulsletten, Henrik Hauge Larsen, Kristian Dolva og Elliot Edward Øgaard, Kristofer Steinum Gabrielsen, Marius Rein Elgsem (skadet), Sander Linge Romsås (skadet), Hedda Skovli, Sophie Dahl-Myrvik, Ina Ødegaard Sør-Reime, Elisa Gunnerød, Emma Sjølie Fritzvold og Mathilde Sandberg fikk alle muligheten til å spille denne prestisjefulle turneringen.

 Bronse-laget

Kun ett av Region Øst lagene havnet i A-sluttspill og kunne spille for de jeveste medaljene. Sandvika vant sin første kamp mot Porsgrunn (Region Sør), 29-25, men tapte sin andre kamp mot Elverum (Region Innlandet) i A-sluttspillet. For Sandvika-laget endte turneringen med en imponerende bronse, og Haslum-keeperen Kristofer Steinum Gabrielsen fikk definitivt minner for livet.

– Det var gøy! Spennende å møte spillere som vi aldri har møtt før, og det er virkelig mange gode spillere i hele Norge. I tillegg var det kjempegøy å bli bedre kjent med spillerne fra Region Øst. Vi ble en veldig sammensveiset gjeng på lag Sandvika. At jeg var en del av det laget som tok 3.plass, og ble beste lag fra Region Øst var ekstra gøy, sier Kristofer.

Vinnere i gutteklassen ble Elverum (Region Innlandet), og i jenteklassen stakk Kristiansand av med seieren (Region Sør).

Grunnet strenge fotoregler under turneringen har vi ikke anledning til å dele bilder fra alle lagene, men er du interessert er alle lagene presentert på denne siden til Region Øst.