Haslum juniorgutter vant bronse i årets Lerøy-serie.

Bronse til Haslum i Lerøy-serien

Haslum juniorgutter vant i helgen bronse i den prestisjetunge Lerøy-serien. Ikke siden 2014/2015 sesongen har Haslum vært på pallen i Lerøy, så dette var en medalje som smakte ekstra godt for de lovende håndballspillerne.

Juniorgutta gikk dessverre på et tap mot Elverum i semifinalen (34-30), men mot Follo i bronsefinalen var det ingen tvil. Haslum slo Follo 28-22, og Haslums juniorgutter kunne fornøyde innkassere 3. plassen.

Finalekampen stod til slutt mellom Kolstad og Elverum. Det ble en svært jevn og spennende kamp, som Kolstad til slutt gikk seirende ut av 35-34.

Haslum-familien gratulerer så mye til alle som spilte i helgen, og til alle som har spilt tidligere i serien og til alle andre på laget som trener jevnt og flittig gjennom hele året.