Granolers cup for J2007 i 2023.

Ny æra for gutter og jenter 2007

Jenter 2007 og gutter 2007 har denne helgen spilt sin siste kamp som aldersbestemt lag. En epoke er over, men mange av spillerne blir med videre til junior-/rekruttlag i Haslum.

Siste 2’er ball kastet for Gutter 2007. 

I helgen spilte de sin siste kamp i aldersbestemt klasse, med en solid 40-26 seier over Drøbak/Frogn. Allerede tirsdag i forrige uke hadde de sikret seg 1.plassen i B-sluttspillet med 32-27 seier over Linderud/Linje 5, men med seier også i siste kampen har gutta vunnet alle sine kamper i B-sluttspillet i år. 

Dette året har guttene også spilt i Bring-serien. Selv om laget hadde håpet på en litt høyere plassering til slutt, har det uansett vært en flott opplevelse, med mange fine turer rundt i Norge mot mange gode lag!

Stor gjeng med spillere

2007-guttene har i løpet av årene fra 2015 (som 8-åringer) vært en ganske stor gjeng med spillere, med en peak da de var ca 12 år med over 30 gutter og flere på venteliste. Og det er fortsatt fire spillere igjen av gjengen som startet i 2015.

-Vi hadde en veldig vellykket og hyggelig «fusjonering» med Njård før 22/23-sesongen, og har ved utgangen av årets sesong 20 spillere. Av disse er det ca 16 som tenker å fortsette opp på junior, forteller lagleder Monica Yvonne Heier Einerkjær.

Høydepunkter

Noen av høydepunktene i nyere tid var semifinale i PW-cup i 2020, i tillegg til en veldig god sesong i 22/23 med seier i Fredrikstad cup i mai, 2.plass i A-sluttspillet og regionale mestere i beachåndball. I tillegg ble det en fantastisk tur til Granollers i Spania i juni 2023.

Flere av spillerne har vært tatt ut på regionale landslagssamlinger og SPU, og flere av spillerne har allerede fått prøve seg i 2. og 3.divisjon. 

– De aller fleste andre årganger har for lengst slått seg sammen med ØHIL i denne alderen, men vi har alltid hatt et veldig godt forhold – og også samarbeid – med ØHIL, noe som har resultert i at vi har klart å beholde to gode lag i serien istedenfor å slå oss sammen. Vi tror at det har gjort sitt til at flere har fortsatt med håndball, og ikke minst fikk både ØHIL og Haslum spille Bring som 16-åringer, sier Einerkjær. 

Avslutning i Partille Cup

Gutta har nå tre ukers ferie frem til oppkjøringen starter, kun med beachhåndballtreninger og egentrening. De har meldt på to lag i beachserien nå i mai/juni, og har også meldt på ett lag i Beach NM i klasse G20 junior. Og som den aller siste avslutningen for laget, drar gutta til Partille i juli. 

Trenere og støtteapparat gleder seg til å følge gutta videre, om det er på håndballbanen eller ikke, og ønsker uansett alle samme masse lykke til videre! 

En epoke er over for J2007

Jenter 2007 har denne helgen spilt sin siste kamp som aldersbestemt lag. Mange av spillerne har spilt håndball sammen i 8-10 år, så den siste kampen med gjengen ble litt vemodig. En epoke er over og det er mange sportslige og sosiale opplevelser å se tilbake på.

Det har vært oppturer og nedturer, men det er oppturene, og de gode opplevelsene som huskes best. Selv om det er lenge siden nå, sitter minnene fra den første overnattingscupen fremdeles. Dette var under Fredrikstad Cup i 2017, og jentene var 9 år. Blant høydepunktene i nyere tid er nok turen til Granollers Cup i Spania sammen med G2007 i 2023, og kvalifisering og deltagelse i Bring-serien nå i år.

Mange av jentene ønsker å fortsette med håndball, og fra juni blir de en del av rekrutt sammen med flere årganger. Spillerne ser frem til nye spennende håndballopplevelser i Haslum.

1. Vinnere av Glasscup 2022.
2. Shopping i Barcelona under Granolers Cup.
3. Laget som kvalifiserte seg til Bring-serien 2023/2024.
4. Bring-serien 2023/2024.
5. Vinnere av Haslum Cup 2023.
6. Granolers Cup 2023.
7. Fredrikstad Cup i 2017.