Regionmestere i beachhåndball 2024.

Haslum G2007 er regionmestere i beachhåndball for andre år på rad

Under sluttspillet i årets beachhåndballserie på Lillestrøm tirsdag ble det en heftig duell mellom både værgudene og Haslum Håndball og Fet IL. Heldigvis gikk både sola og Haslum seirende ut, og Haslum G2007 kunne innkassere både en 1. plass og en 3. plass.

Blant de fire lagene som kvalifiserte seg til sluttspill i beachhåndballserien for G2007 stilte Haslum med to lag og Fet med to lag. Haslum 1 og Haslum 2 møttes i semifinalen, og etter en jevn kamp hvor de vant ett sett hver, gikk Haslum 1 seirende av banen etter shoot-out og var klare for finale mot Fet IL.

Haslum 2 møtte Fet IL 2 i bronsefinale, hvor Haslum 2 vant 2-0 og kapret 3.plassen. Haslum 1 møtte Fet IL i finalen, og igjen måtte Haslum 1 ut i shoot-out etter at lagene vant ett sett hver. Men Haslum lot det ikke være noen tvil om hvem som skulle ha med den største pokalen hjem, og vant til slutt 2-1. 

– Vi er svært imponerte over bredden og nivået på lagene, da vi stiller med to jevne lag. I tillegg får vi noen frafall pga eksamen og sykdom på tampen, men klarer likevel å dra hjem til Bærum med både 1. og 3.plass! Haslum G2007 er nå regionsmestere i beachhåndball to år på rad, skriver den stolte laglederen, Monica Yvonne Heier Einerkjær.

Høyt spenningsnivå blant værgudene også

Det var ikke bare på håndballbanen det var høy spenning tirsdag. Det var meldt regn, lyn og torden på Lillestrøm, og arrangøren bet negler og sjekket radar kontinuerlig. Ekstra deilig var det da at man gikk klar av alt dårlig vær. I stedet ble det sol, blå himmel og en nydelig ramme rundt sluttspillet.

Haslum stilte sterkt under årets sluttspill i beachhåndball. J2009 stilte også med to lag i sitt sluttspill og J2008 med ett lag. Begge jentelagene endte med en 4. plass hver.

Haslum 2 endte med en fin 3. plass under årets beachhåndballserie.