Baldvin Levi Stefánsson (Haslum G2010), Birgir Leo Stefánsson (Haslum Jr) og Nicolai Heier Einerkjær (Haslum Jr) fikk trene sammen med landslagsspillerne Elvar Örn Jónsson og Janus Daði Smárason på Island i sommer.

Tok sommerferie på Island for å trene

Mens mange velger seg sol og strand som sommerferie, reiste tre Haslum-spillere til Island for egentrening. Gutta fikk skikkelig valuta for pengene da to islandske landslagsspillere fra tyske Bundesliga bød på lukket, privat trening.

Det var Baldvin Levi Stefánsson (Haslum G2010), Birgir Leo Stefánsson (Haslum Jr) og Nicolai Heier Einerkjær (Haslum Jr) som fikk denne eksklusive sommerøkta på Island. Elvar Örn Jónsson (Island og Melsungen; 5.plass i tysk Bundesliga) og Janus Daði Smárason (Island og Magdeburg; Bundesliga-mester) sørget for lukket og privat trening for våre tre Haslum-spillere. Elvar er nemlig onkelen til Baldvin og Birgir.

Takk for inspirerende og morsomt tips! Alt er mulig, som det heter på Haslum-språket, og med seg i kofferten hjem hadde de nyttige tips og vink fra bakspillerne på landslaget.