G16 ble kjent med mange håndballspillere fra store deler av verden. Foto: Martin Øgaard.

VIVA Haslum G16

Alt som kunne krype og gå av G2008 spillere (29 stk) la turen til Granollers cup i Spania i slutten av juni. Her ventet en annerledes cup med nye motstandere, varmt vær og et meget dynamisk kampoppsett.

Haslum stilte med to lag i en klasse med 73 lag fra ulike nasjoner. Det var god stemning både på og utenfor banen med en stor gjeng tilreisende foreldre og motstanderlag som heiet fra sidelinjen. Når guttene ikke spilte selv, benyttet de anledningen til å heie på nye vennelag.

Det Haslumlaget som kom lengst ble slått ut i kvarten.

– Det ble en riktig sosial cup, hvor vi er fornøyd med at de har hatt det gøy og møtt mange andre lag, oppsummerer trener Erik Nerli.

Nå er det sommerferie i noen uker før sesongen starter igjen.

Viva Haslum G16 🙂