G08 gikk seirede ut av årets Peter Wessel Cup
G08 gikk seirede ut av årets Petter Wessel Cup. Foto: Hege Bjanes.

J06 og G08 seirende ut av Peter Wessel Cup

Både Haslums J06 og G08 vant tradisjonsrike og prestisjefylte Peter Wessel Cup (PW Cup) i helgen.

G08 var helt suverene og gikk gjennom turneringen uten tap på sine åtte kamper. I tur og orden slo de Larvik Turn 2, Sandnes HK, Ski, Njård, Oppegård, Bækkelagets og til slutt Elverum i finalen.

J06 tok turen til Larvik med lave skuldre. Med flere spillere ute med skader og keeper på landslagssamling, hadde ikke laget store forventninger til årets cupdeltakelse. Det var det ingen grunn til. Med unntak av et tap mot Kjelsås i innledende runde, vant jentene over Sandefjord TIF, AK 28, Ull/Kisa, HK Rygge, Sarpsborg og Sinsen- Refstad i finalen.

G08 fikk hele fire spillere på cupens All-Star Team: William Håve, Sander Linge Romsås, Georg Håkonsen og Kristofer Steinum Gabrielsen. Mathilde Aas Fjelddalen, Signe Dahl-Solheim og Guro Skålevåg kom på All-Star Team for J06.

Haslum stilte også med lag i klassene G06, G07, J08, G09 og J09 som alle leverte mye bra spill gjennom turneringen selv om det ikke rakk helt til finale. Alle dro hjem med nyttig lærdom i bagasjen hjem og mange gode opplevelser fra både på og utenfor banen. Nå venter en velfortjent påskeferie før nye kamper og treninger venter.

J06 ble vinnere av årets Peter Wessel Cup. Foto: Hege Bjanes.