Påmelding for Haslumskolen for barnehåndballen er åpen. 

Aktivitetene starter opp i uke 36 og avsluttes i uke 21. For øvrig følger Haslumskolen skoleruten i Bærum. 
Haslumskolen består av håndballøkter en gang i uken. Hovedfokuset til Haslumskolen er individuell trening dvs. at her vil spillerne få individuell trening som f.eks. fintetrening, kast og mottak, ballkontroll, skuddvarianter etc. For påmelding klikk her: https://club.spond.com/landing/courses/haslumil

Årgang 2013/2014: Her vil hovedfokuset være lek med ball. Hovedfokuset skal være at det er gøy å spille håndball og være i aktivitet. Her blir det fokus på ballkontroll, kast og mottak, skudd og lek. Igjennom leken skal selvfølgelig håndballen alltid være med. Henriette Løkken vil ha ansvaret for treningsopplegget og følge trenerne tett opp. Her vil det være ungdomstrenere som har god erfaring med å være trener og som har gode håndballkunnskaper. 

Årgang 2012/2010: Her vil ferdighetsnivået øke fra årgangen under. Spillerne vil få mer individuell trening med fokus på skuddteknikk, fintetrening, forsvarstrening og angrepstrening. Markus Rossavik og Tom-Eirik Skarsno vil ha ansvaret for treningsopplegget og følge trenerne tett opp. 

Årgangen 2012/2011: Det vil være gode ungdomstrenere som har god erfaring med å være trener og som har gode håndballkunnskaper. 

Årgangen 2010: Det vil være en trener som har god erfaring med å være trener og som har gode håndballkunnskaper. 

Haslumskoletrenerne vil ha tett samarbeid med lagets trenere og lagledere slik at det blir en rød tråd i håndballøktene på Haslumskolen og i lagets håndballøkter.