Haslumskolen – barnehåndball

Påmelding for Haslumskolen for barnehåndballen er åpen. 

Aktivitetene starter opp i uke 36 og avsluttes i uke 21. For øvrig følger Haslumskolen skoleruten i Bærum. 
Haslumskolen består av håndballøkter en gang i uken. Hovedfokuset til Haslumskolen er individuell trening dvs. at her vil spillerne få individuell trening som f.eks. fintetrening, kast og mottak, ballkontroll, skuddvarianter etc. For påmelding klikk her: https://club.spond.com/landing/courses/haslumil

Årgang 2013/2014: Her vil hovedfokuset være lek med ball. Hovedfokuset skal være at det er gøy å spille håndball og være i aktivitet. Her blir det fokus på ballkontroll, kast og mottak, skudd og lek. Igjennom leken skal selvfølgelig håndballen alltid være med. Henriette Løkken vil ha ansvaret for treningsopplegget og følge trenerne tett opp. Her vil det være ungdomstrenere som har god erfaring med å være trener og som har gode håndballkunnskaper. 

Årgangen 2011/2012: Spillerne vil få mer individuell trening med fokus på skuddteknikk, fintetrening, forsvarstrening og angrepstrening. Denne årgangen følger Markus, Henriette og Tom-Eirik opp. Disse trener torsdager kl 16.00 – 17.30.

Årgangen 2010: Trener per dags dato sammen med 2009 årgangen på grunn av få påmeldte. Når de blir flere påmeldte vil de få egen treningstid. Denne årgangen følger Tom-Eirik og Markus opp.

Haslumskoletrenerne vil ha tett samarbeid med lagets trenere og lagledere slik at det blir en rød tråd i håndballøktene på Haslumskolen og i lagets håndballøkter.